HISTÒRIA


 

Perruqueria i estètica a Tarragona

En visitar la nostra perruqueria i estètica a Tarragona gaudireu d'un ambient familiar, gràcies a la càlida atenció del nostre equip de perruqueres altament qualificades i amb l'experiència necessària per obtenir els millors resultats.

A Moran Perruquers som amigues dels nostres clients i és per això que volem convidar-te perquè visitis les nostres instal·lacions i rebis un servei a l'alçada de les teves necessitats. Estem completament segures que t'encantarà.

Història de la nostra perruqueria i estètica a Tarragona

Fa ja més de tres dècades, l'any 1995, va néixer la nostra perruqueria i estètica ecològica al cor de Reus. Des dels seus inicis humils, la nostra perruqueria s'ha destacat per l'excel·lència en el servei i la formació contínua del seu equip. Al llarg dels anys, han estat moltes les talentoses perruqueres que han passat per les nostres portes, compartint-ne el coneixement i les habilitats úniques. Ens enorgulleix haver estat un trampolí per a moltes d'elles, que després de formar-se i créixer al nostre centre, han seguit el seu propi camí i creat els seus propis salons de bellesa, portant els valors i la passió que van aprendre aquí.

Actualment som un equip cohesionat de 10 dones compromeses amb la nostra missió i obertes a nous reptes. Cadascuna aporta el seu talent i experiència per oferir un servei de qualitat excepcional als nostres apreciats clients. La nostra dedicació a la marca “Naturalment”, treballant exclusivament amb productes naturals i orgànics, és una extensió del nostre compromís amb la sostenibilitat i el benestar dels nostres clients i el planeta.

A la nostra perruqueria, mimar cada detall ha estat una constant des dels nostres inicis. El nostre ambient acollidor i càlid crea una experiència única i relaxant per als nostres clients, que confien en nosaltres per realçar la seva bellesa natural de manera respectuosa amb el medi ambient.

Al llarg d'aquests anys, hem evolucionat i ens hem adaptat a les tendències i demandes del mercat, però sempre mantenint els nostres valors fonamentals de professionalitat, experiència i cura del client. Estem emocionades pel que el futur ens depara, i seguirem treballant juntes amb passió i dedicació per fer de la nostra perruqueria, un lloc on el benestar, la bellesa i la sostenibilitat s'uneixin en perfecta harmonia.