CONEIX-NOS


 

Centre d'estètica a Tarragona

El nostre centre d'estètica a Tarragona, Moran Perruquers, està conformat per 10 dones compromeses amb la missió que tenim, i sempre estan obertes a nous reptes.

Cadascuna de nosaltres aportem el nostre talent i experiència per donar un servei d'excel·lent qualitat a aquells que ens visiten ; és per aquesta raó que ens hem dedicat a la marca Naturalment, per tal de dur a terme cada projecte amb productes naturals i orgànics; així connectem amb el ferm compromís de benestar general.

Dades de contacte


Direcció

Raval de Jesús, 14
43201, Reus, Tarragona

Correu electrònic

Telèfon

Horari d'atenció i obertura

Dilluns a divendres de 08:00 a 20:30 h. Dissabtes de 08:00 a 15:00 h.

A més, per ser coherents amb el propòsit que tenim com a teixidores de sostenibilitat, hem establert tres valors fonamentals que ens defineixen:

  • Professionalitat.
  • Experiència.
  • Cura del client.

Aquests principis ens guien en cada pas dels treballs que executem, assegurant que cada client rebi un servei personalitzat, amb resultats que superin les seves expectatives, sense ometre la meta de tenir cura del medi ambient.

Formulario de contacto

 

Dones talentoses formen un gran centre d'estètica a Tarragona

Moran Perruquers, un equip de dones veritablement apassionades per la seva tasca i entusiasmades davant les emocionants oportunitats que el futur ens reserva!

És amb aquest ardor al cor que perseverarem incansablement, treballant juntes amb indestructible dedicació, amb el propòsit de convertir la nostra perruqueria en un espai absolutament singular.

Volem seguir sent un lloc que transcendeixi allò ordinari, on es funden en harmonia el benestar, la bellesa i la sostenibilitat, assegurant que cada persona que passi per les nostres portes se senti acollida, atesa amb afecte i professionalisme, i, sobretot, surti amb un somriure i la confiança renovada en la seva pròpia bellesa.

Ens comprometem a ser cada dia millors, innovant i sorprenent aquells que ens trien.


Apassionades per la bellesa i el planeta

La passió per la bellesa no es limita als clients, sinó que també abasta la bellesa del planeta que compartim; és per això que des dels nostres inicis hem impulsat pràctiques sostenibles en cada aspecte de l'operació, des de l'ús de productes amigables amb el medi ambient fins a l'adopció de tècniques ecoamigables.

A Moran Perruquers pretenem ser part del canvi positiu a la nostra indústria i contribuir al benestar de l'entorn.